Naručivanje putem SMS-a iz Srbije

Potrebno je da na broj 064/129-26-21 pošaljete poruku sa sledećim podacima

ime i prezime, adresu na koju želite da Vam pošaljemo knjige, mesto i poštanski broj

naziv knjige koju želite da poručite i broj primeraka

- način plaćanja (uplata na račun ili pouzećem)

Forma SMS poruke je „slobodna“ bitno je samo da ne propustite da pošaljete neki podatak od gore navedenih

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


NARUČIVANJE NA SAJTU


Biranje proizvoda 

Kada pronađete željeni proizvod kliknite na Dodajte u korpu.

Bićete preusmereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi.

Kliknite na Pošaljite

Bićete preusmereni na stranicu Korpa za kupovinu, gde ćete moći da vidite sve proizvode koji se nalaze u korpi,promenite količinu proizvoda, uklonite jedan ili više proizvoda iz svoje korpe za kupovinu. Ukoliko želite da se vratite nazad i kupite još neki proizvod, kliknite na Nastavite kupovinu

 Informacije o isporuci 

Kliknite na dugme Pošaljite da završite naručivanje. Ukoliko ste novi korisnik potrebno je da kreirate nalog popunjavanjem sledećeg formulara. Prijava će trajati 1-2 minuta, i nakon toga ćete biti u mogućnosti da izvršite naručivanje. Ukoliko se adresa za isporuku ne poklapa sa adresom za naplatu, molimo izaberite Unesite novu adresu za isporuku opciju i unesite ostale neophodne informacije. 

Zaključite naručivanje 

Da biste izvršili naručivanje, molimo izaberite željeni način plaćanja i koristite polje Komentari da unesete dodatne informacije. Ukoliko se slažete sa Uslovima korišćenja, kliknite na Naruči kako biste prešli na sledeći korak. 

U zavisnosti od detalja porudžbine i dostupnih mogućnosti možda će biti potrebno da izaberete način isporuke koji uključuje određene troškove. Proverite sve troškove isporuke pre zaključivanja porudžbine.