24%
  • Jansonova istorija umetnosti
  • Jansonova istorija umetnosti

Jansonova istorija umetnosti

11.035,00  RSD (sa PDV-om) 14.520,00  RSD važi do 31 dec
Besplatna isporuka preko 8000
Kod proizvoda - SKU 9788663450110
NA ZALIHAMA

Opis

Novo izdanje knjige "Istorija umetnosti", koje je pažljivo priredio i dopunio sin H. V. Jansona, Entoni Janson, predstavlja obimnu i sveobuhvatnu knjigu koja donosi brojne korekcije, razrade, dopune i aktualizacije osnovnog teksta. Ovo novo izdanje knjige, sada raskošnije i obuhvatnije, dolazi sa novim dizajnom, najnovijim bibliografijama, podacima o 98 novih umetnika, ažuriranom hronologijom događaja i dodacima koji obuhvataju i istoriju primenjenih umetnosti i arhitekture, kao i nove umetničke medije.

Ova kapitalna knjiga, kroz jasan, pregledan i informativan pristup, uvodi čitaoce u široko područje istorije umetnosti, obuhvatajući period od praistorije do postmoderne. Novo izdanje je bogato interpretirano i obuhvata različite aspekte religioznih, mitskih, teoloških, filozofskih, estetičkih i teorijskih tumačenja umetnosti i arhitekture kroz istoriju.

Osim osnovnog teksta, novo izdanje donosi antologijski izbor tekstova iz teorije umetnosti, uporedne hronologije, opštu biografiju, pojmovnik stručnih termina, internetsku bibliografiju, index originalnih zapisa i transkripcija imena, kao i spisak reprodukovanih dela. Ova knjiga je veoma vredan i aktuelan resurs koji se koristi kao udžbenik na različitim fakultetima za predmet opšta istorija umetnosti.


Povez knjige : tvrd

Strana : 1154

Format knjige : 220x290 mm

Pismo : latinica

Informacije

SKU
9788663450110
Kategorije
Težina
3.95 kg
Proizvođač
Povez knjige
tvrd
Pismo
latinica
Godina izdanja knjige
2023
Izdavač
EDICIJA
Jezik
Srpski

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar