20%

Mistrija i mač - Bojan Timotijević

1.056,00  RSD (sa PDV-om) 1.320,00  RSD
*Troskovi isporuke nisu uključeni u cenu.
Kod proizvoda - SKU 9788660112592
NA ZALIHAMA

Opis

"Mistrija i Mač," napisana od strane Bojana Timotijevića, je duboko istraživanje porekla i razvoja Slobodnog Zidarstva. Ova knjiga se bavi teorijom da su koreni Slobodnog Zidarstva povezani sa vitezovima Krstašima i templarskim redom.

Autor istražuje istorijske kontekste i tvrdi da su vitezovi Krstaši i templari igrali ključnu ulogu u razvoju Slobodnog Zidarstva. Prema Timotijeviću, templari su, kako bi izgradili svoje zamkove i sakralne građevine, angažovali kamenorezačke Gilde koje su kasnije utemeljile osnove Slobodnog Zidarstva.

Ova knjiga nudi čitaocima duboku analizu teorije o poreklu Slobodnog Zidarstva i kako su "mistrija" (simbolizirajući znanje i tajne) i "mač" (simbolizirajući vojne veštine i red) međusobno povezani. Timotijević istražuje pitanje vezano za poreklo i razvoj Slobodnog Zidarstva, nudeći alternativan pogled na ovu tajanstvenu organizaciju.

"Mistrija i Mač" je knjiga koja izaziva čitaoca da razmišlja o poreklu i razvoju Slobodnog Zidarstva i donosi alternativne perspektive na ovu temu.Povez knjige : tvrd

Strana :284

Format : 14,5 x 20,5 cm

Pismo  : latinica

Informacije

SKU
9788660112592
Kategorije
Težina
0.52 kg
Proizvođač
Povez knjige
tvrd
Pismo
latinica
Pisac
Bojan Timotijević
Godina izdanja knjige
2023
Izdavač
MALI PRINC
Jezik
Srpski

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar