10%

Sedam meseca Malija Almeide - Šehan Karunatilaka

1.709,00  RSD (sa PDV-om) 1.899,00  RSD
*Troskovi isporuke nisu uključeni u cenu.
Kod proizvoda - SKU 9788661421105
NA ZALIHAMA

Opis

"Sedam meseca Malija Almeide" je roman Šehana Karunatilake, renomiranog šrilančanskog pisca. Radnja ovog romana smeštena je u Kolombo, Šri Lanka, 1990. godine i prati Malija Almeidu, ratnog fotografa i kockara, nakon što je probudio u nekom vrstu zagrobnog sveta. Mali mora da reši misterij svoje smrti, saznajući ko ga je ubio. Vreme ga pritiska jer ima sedam meseci da se ponovo poveže sa ljudima i ženama koje voli, i odvede ih do fotografija koje će uzdrmati Šri Lanku.

Roman se bavi mnogim temama, uključujući politiku, nasilje i konflikte, ali i lične odnose i sučeljavanje sa prošlošću. Autor Šehan Karunatilaka koristi bogat jezik i duboke karaktere kako bi istražio različite aspekte ljudskog iskustva u kontekstu burnih događaja u Šri Lanci.

Ovaj roman se često opisuje kao uzbudljiva satira, a istovremeno nudi duboku kritiku društva i političke situacije u Šri Lanki. Za čitaoce koji su zainteresovani za književnost koja istražuje kompleksne teme i duboke karaktere, "Sedam meseci Malija Almeide" može biti izazovno i nagrađujuće štivo.

Informacije

SKU
9788661421105
Kategorije
Težina
0.55 kg
Proizvođač
Broj strana
412
Povez knjige
Mek
Pismo
latinica
Godina izdanja knjige
2023
Izdavač
Tea books
Jezik
Srpski
Format
14x20 cm

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar