19%

Tamo gde rakovi pevaju - Delija Ovens

887,00  RSD (sa PDV-om) 1.099,00  RSD važi do 31 dec
*Troskovi isporuke nisu uključeni u cenu.
Kod proizvoda - SKU 9788610030471
NA ZALIHAMA

Opis

Bolno dirljiva priča o odrastanju, oda lepoti i moći prirode.

Veličanstven roman o nejasnim i prevrtljivim granicama između istine i laži, dobra i zla.


Bosonoga devojčica neukrotivog duha, Kaja Klark živi potpuno sama u kolibi u močvari, nedaleko od mirnog gradića na obali Severne Karoline. Dok krstari svojim čamcem kroz lagume i šaš, osluškuje drveće i životinje, i iako usamljena, dovoljna je sama sebi. Močvara i njena stvorenja za Kaju nisu nikakva nepoznanica: hrane je i štite, podučavaju je svemu što treba da zna i prave joj društvo u igri. Kada izraste u devojku, njena divlja, neuhvatljiva lepota privući će pažnju dvojice mladića, a pred njom će se naći izazov novog, uzbudljivog sveta ljubavi.


Jednog oktobarskog dana, policija će pronaći beživotno telo Čejsa Endruza usred močvare, a lokalno stanovništvo će istog trenutka posumnjati na tajanstvenu devojčicu. Glasine ubrzo postaju optužbe, a sumnje neporeciva istina.


Plima se valjala ka obali i jedan talas mu je zapljusnuo stopala i odneo školjku zajedno sa stotinama drugih nazad u more. Pod plaštom noći zastao je ispod krošanja, posmatrajući na stotine svitaca koji su zavodljivo treperili leteći u duboku mračnu močvaru. Tamo gde rakovi pevaju.


Povez knjige : broširani

Strana : 320

Format knjige : 145x205 mm

Pismo : latinica 

 

 

Informacije

SKU
9788610030471
Težina
0.42 kg
Proizvođač
Broj strana
320
Povez knjige
Mek
Pismo
latinica
Pisac
Delija Ovens
Izdavač
VULKAN IZDAVAŠTVO
Jezik
Srpski
Format
145x205 mm

Komentari

Da li imate, ili ste koristili ovaj proizvod?
Postavite komentar